woensdag 1 februari 2012

Sluitkoop 1 put AEX FEB 290 en 1 call AEX FEB 330

Wij kopen terug (sluitkoop) 1 put AEX FEB 290 en 1 call AEX FEB 330 (short strangle) en betalen 2,10 euro. Winst circa 135 euro.Op vrijdag 13 januari 2012 schreven wij: Wij schrijven (openingsverkoop) 1 put AEX FEB 290 en 1 call AEX FEB 330 (short strangle) en ontvangen 3,45 euro. Margin circa 3000 euro.

De call is op dit moment 1,85 euro waard en de put noteert nu ook rond 0,25 euro. Wij houden het even voor gezien.

We ontvingen 345 euro voor de combinatie. Op basis van de margin van 3000 euro is een rendement te berekenen van circa 5% in 19 dagen. Het totale resultaat sinds de start van deze portefeuille komt uit op 605 euro. Op basis van de maximale margin van 3000 euro is een rendement te berekenen van circa 20,17% in 324 dagen.

E-book Geld verdienen met opties
Download hier het e-book vol met geheimen hoe geld te verdienen met opties, geschreven door Drs. Harm van Wijk. Nu met 50% korting.

Houd uw mailbox goed in de gaten voor de nieuwe positie. Heeft u zich nog niet aangemeld? Vul dan uw e-mailadres in op www.AEXalert.nl Op een weblog (www.aexalert.nl) informeren wij beleggers over het resultaat van deze portefeuille die werkt met een strategie met geschreven opties, genaamd short strangle.

Met een short strangle kan men profiteren van een zijwaartse markt. Een short strangle houdt in dat call- en put-opties met een zelfde expiratiedatum verkocht (geschreven) worden, maar met verschillende uitoefenprijzen.

Omdat de opties "out-of-the-money" zijn, mag de AEX binnen een bandbreedte bewegen. Het bewaken van de posities is echter van groot belang om verliezen te beperkten. Met deze strategie kunnen beleggers een hoog rendement realiseren. Vanwege de theoretisch onbeperkte verliezen, is deze portefeuille niet voor iedereen geschikt.

Op www.BeursBulletin.nl vindt u informatie over de diverse diensten die BeursBulletin aanbiedt. Hierop treft u informatie aan over de opbouw en resultaten van onze portefeuilles. Tevens kunt u hier als abonnee inloggen om de verzonden berichten en de status van uw abonnement te bekijken.

Ik kijk uit naar idee├źn, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
Amsterdamsestraat 7-9
1398 BK te Muiden
Telefoon: (+31) (0) 294 76 9 007
Telefax: (+31) (0) 84 750 25 78
E-mail : info@beursbulletin.nl Url : www.beursbulletin.nl en www.beleggen.com en www.de-beurs.nl
KvK nr: 34 24 32 58

ps. Overactieve spamfilters blokkeren onze e-mails nog wel eens. Voorkom dit door advies@beursbulletin.nl en info@beursbulletin.nl toe te voegen aan uw email adresboek

pps. Bezoek Facebook en ontvang een e-book: http://www.facebook.com/BeursBulletin

1 opmerking:

  1. titi titanium hammers - TITanium Art
    Titi Titanium hammers are titanium dog teeth implants a high quality laser cutter that allows your craft to ti89 titanium calculators be used with high titanium earrings sensitive ears quality precision. Titi Titanium has powerbook g4 titanium a titanium bicycle

    BeantwoordenVerwijderen