donderdag 15 maart 2012

AEXAlert sluit eerste jaar met 24% winst af

Een jaar geleden, op 14 maart 2011 om precies te zijn, zijn we van start gegaan met de gratis optieservice voor abonnees van onze dagelijkse en of wekelijkse AEX-verwachting. Deze service werkt met geschreven opties en heeft in het eerste jaar een rendement behaald van 24%.

Dat short strangles beleggers geen windeieren leggen, was natuurlijk bekend. Het is alleen van zeer groot belang, zeker bij opties, om een duidelijke strategie te volgen. Omdat opties veel harder bewegen dan de onderliggende waarde, is het ook zaak om deze posities zeer scherp te bewaken.

Het eerste jaar van deze gratis service mag een succes worden genoemd. Zeker als je bedenkt dat er wilde bewegingen zijn geweest, iets wat met geschreven opties tot spannende momenten kan leiden. Naast de e-mailberichten, worden alle transacties tevens bijgehouden op de weblog www.aexalert.nl. Deze gratis service is dus voor u volledig transparant en controleerbaar.

Tegenover 1 verliesmaand staan 9 maanden die met winst werden afgesloten. De huidige short strangle staat momenteel op een klein verlies, maar er kan natuurlijk nog veel gebeuren in de komende weken. Zolang de AEX tussen 300 en 340 punten noteert, gaat het goed. Buiten deze bandbreedte zullen we moeten bijsturen.

Bij de vorige strangle verdienden we 6% in één maand. Het totale resultaat sinds de start van deze portefeuille komt uit op € 750. Op basis van de maximale margin van € 3100 is een rendement te berekenen van ruim 24% in 365 dagen.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor deze gratis service en heeft u veel winstgevende posities gemist? Vul dan uw e-mailadres in op http://www.beursbulletin.nl/aexverwachting. U ontvangt dan onze wekelijkse en/of de dagelijkse berichten direct in uw mailbox. Daarnaast ontvangt u natuurlijk de posities die wij innemen voor deze gratis, maar zeer waardevolle dienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten